Що варто купити в IKEA: популярні товари

26.02.2020

Шведський бренд меблів та товарів для дому Ikea відомий у всьому світі та офіційно працює у 55 країнах світу. Покупці обирають продукцію компанії за високу якість, великий вибір товарів, практичний дизайн та доступні ціни. У роботі дизайнери бренду керуються переконанням, що затишний, зручний та гарний будинок має бути доступним кожному, незалежно від фінансових можливостей та площі житла.

Покупець, який вперше стикається зі шведським брендом, не знає, що варто купити в «Ікеа». Компанія пропонує великий вибір товарів та створює готові рішення для облаштування житла. У магазині Ikea можна придбати:
  • корпусні та м'які меблі для кухні, спальні, вітальні, передпокою, ванної та дитячої кімнат;
  • текстиль;
  • посуд та кухонне начиння;
  • товари для компактного зберігання;
  • освітлення;
  • домашню електроніку;
  • декор.

Незважаючи на доступні ціни, компанія виробляє якісні та практичні товари, які прослужать багато років. Завдяки використанню перероблених, екологічних матеріалів, низьковитратній логістиці та випуску ходових товарів у великому обсязі бренд Ikea може запропонувати вигідні ціни. Таким чином вони знижують витрати на виробництво та транспортування і роблять красиві, практичні товари доступними для кожного покупця..

Популярные товары Икеа

Чи варто купувати техніку в Ikea

Компанія Ikea відома у всьому світі завдяки виробництву меблів, товарів для побуту та домашнього декору. Не всі покупці знають, що бренд також продає побутову техніку. Тому багато хто сумнівається: чи варто купувати техніку в «Ікеа» і чи зможе вона зрівнятися з товарами відомих виробників побутової електроніки.. 

Побутова техніка Ikea має низку переваг:

  • Великий вибір нестандартних варіантів побутової техніки на кухню. Компанія розуміє, що частина покупців живуть у невеликих квартирах, тому пропонує переносні індукційні панелі, а також газові та склокерамічні панелі на 2 конфорки, холодильні, морозильні камери та печі, що вбудовуються..
  • Надійний виробник Компанія Ikea не виготовляє побутову техніку самостійно. Цим займається відомий виробник Electrolux. Деякі типи побутової електроніки робить компанія Whirlpool. Це всесвітньо відомі бренди, які є синонімами гарної якості та надійності.
  • Гарантія на техніку Якщо ви купуєте побутові прилади фірми Electrolux або Whirlpool у звичайному магазині, ви отримуєте гарантію на 1 рік. Шведський бренд Ikea надає 5 років гарантії на побутову електроніку.
  • Вигідна ціна. Завдяки гнучкій системі ціноутворення деякі моделі побутової техніки від «Ікеа» коштують дешевше, ніж аналогічні моделі, які продаються під маркою Electrolux або Whirlpool.  

Побутова техніка «Ікеа» відмінно поєднується за стилем і підходить за розміром під модульні меблі того ж бренду. Якщо ви обираєте каркаси та фасади для кухні Ikea, краще доповнити їх побутовою електронікою однойменної компанії.

Попурные товары Икеа

Чи варто купувати меблі в Ikea

Багатьох покупців, не знайомих із якістю шведського бренду, хвилює питання: чи варто купувати меблі в Ікеа. На користь компанії свідчить той факт, що в асортименті є певні моделі диванів, шаф, столів, які незмінні від часу, коли Ikea розпочала роботу. Незважаючи на нові віяння у дизайні інтер'єрів, ці товари обов'язково присутні у каталозі. Вони практичні, універсальні та функціональні. Доповнивши базові предмети меблів незвичайним декором можна створити неповторний інтер'єр.