Як вибрати меблі для спальні - 5 практичних порад

20.01.2020

Облаштування спальні – це важливе завдання для будь-якої квартири та будинку. Від того, як людина спить, залежить якість її активності в інший час доби. Саме тому дуже важливо зрозуміти, як вибрати меблі для спальні, щоб купити найкращі моделі для сну та відпочинку.

Як вибрати меблі для спальні

Як можна облаштувати спальню

Які меблі повинні бути в спальні кожен власник визначає для себе. Шанувальники мінімалізму можуть встановити функціональну шафу, ліжко та пару тумбочок. Для стилю кантрі обов'язковими є велике ліжко, комод, тумби та невелика шафа. Облаштовуючи спальню в стилі хай-тек, потрібно подбати про сучасне ліжко та вбудовані полиці.

У нашому каталозі меблів для спальні ви знайдете такі позиції:

  • функціональні шафи;
  • витончені трюмо;
  • оригінальні тумбочки;
  • ящики для зберігання речей під ліжком;
  • ліжка;
  • матраци;
  • двоярусні ліжка;
  • настінні полиці;
  • гачки та вішалки.

Ви можете вибрати вже готову спальню від компанії IKEA. Готові рішення у кількох стилях – це найкращий вибір для тих, хто не хоче витрачати багато часу на облаштування квартири. Все, що потрібно – купити, отримати та зібрати. Готові серії ідеально підійдуть для знімного житла та облаштування гостьових кімнат. створюйте стильний дизайн, абсолютно не витрачаючи час на вибір меблів для спальні.

Як вибрати меблі для спальні

5 практичних порад при виборі спальні

Головний елемент будь-якої спальні – це ліжко. Вона має бути не тільки красивою, а й зручною. Адже саме на ліжку людина заповнює свої сили та готуватиметься до нового дня. Підібрати решту меблів для спальні набагато простіше, якщо ви вже вибрали головний елемент кімнати. 

Якщо ви ще цього не зробили і замислюєтеся про те, як вибрати меблі для спальні, зверніть увагу на 5 простих порад:

  1. Світлі меблі до маленької кімнати. Світлі тони візуально збільшують простір і наповнюють приміщення теплом. Вибирайте меблі з натурального дерева, щоб вони служили довго і залишалися привабливими.
  2. Внутрішній світ шафи важливіший за зовнішній вигляд. Візуальна складова дуже важлива для будь-яких меблів. Але головне завдання шафи – ndash; це зберігання особистих речей. Замислюючись про те, як правильно вибрати необхідну модель, порахуйте кількість речей, що зберігаються на вішалках та ті, які можна скласти. Так ви легко визначите кількість відсіків із полицями.
  3. Різні зони – різні меблі. У будь-якій спальні потрібне просторе та зручне ліжко. Щоб відпочивати було зручно, потрібно поділити місце спальні на зони. Це можна зробити за допомогою світла та різних меблів.  Так ліжко та тумбочки повинні бути в одному стилі. У невеликих квартирах, де неможливо розділити спальню та робочий кабінет, стільці та робочий стіл обирають іншого кольору та матеріалу.
  4. Функціональні меблі. Згодом у будь-якій квартирі накопичується безліч речей. Щоб вони не лежали на увазі, необхідний додатковий простір. Подбати про нього необхідне на момент покупки меблів. Краще вибрати ліжко зі спеціальними ящиками під нею, додаткові полиці у шафу та на стіни, органайзери та кошики. Купити меблі для спальніз функціональними ящиками та роздільниками ви можете на нашому сайті.
  5. Досить простору для проходу. Вибираючи шафи, тумбочки та комод, необхідно враховувати не тільки їхні габарити, але й розміри меблів з відкритими дверцятами. Додайте до розмірів ще 30-40 сантиметрів для зручності проходу між меблями.

Думаючи про те, які меблі вибрати до спальні, оцінюйте розміри кімнати.  Готові рішення спалень підкажуть кращі варіанти для просторих квартир та маленьких спалень.