Вибір меблів для ванної кімнати - основні моменти

19.06.2020

Для багатьох ванна кімната - це не тільки приміщення для виконання гігієнічних процедур, але і зона для відпочинку. Любителі поніжитися в теплій воді з повітряною піною прагнуть оточити себе красивими речами, що сприяють розслабленню і відпочинку. Однак вибір меблів для ванної має ґрунтуватися на кількох умовах, а не тільки на естетичній привабливості предметів. Підвищена вологість у невеликому приміщенні - один з негативних факторів, яким схильні вироби. Не всі меблі можуть довго зберігати первісний вигляд у таких умовах.
Мебель в ванную

Які меблі вибрати для ванної — поради фахівців

Щоб вибір меблів для ванної кімнати був вдалим, враховуйте такі моменти.:

  • Розміри приміщення зазвичай не дозволяють використовувати громіздкі вироби. Для створення красивого, але практичного та функціонального інтер'єру вибирайте наповнення, яке обладнане різними скриньками та відділеннями для зберігання найрізноманітніших предметів.
  • Стиль, в якому оформлений інтер'єр, відіграє вирішальну роль при виборі заповнення приміщення. Меблі повинні поєднуватися з іншими елементами. А якщо ви хочете, щоб предмети виділялися на загальному тлі, сміливо вибирайте контрастні кольори, але виконані в тому ж стилі, що і інтер'єр, вироби.
  • Не поспішайте купувати у просторі ванну громіздкі меблі. Завдяки продуманій конструкції предметів, що оснащені різними за розмірами відділеннями, ви зможете створити візуально легкий та функціональний інтер'єр.
  • Запитуючи: як вибрати меблі для ванної кімнати, враховуйте, що досвідчені дизайнери радять віддавати перевагу виробам відомого бренду. І це зовсім не означає, що вам доведеться переплачувати. Звернувшись до популярної фірми IKEA, ви зможете купити якісні, функціональні та довговічні меблі для ванної. Продукція відомого бренду виготовляється з недорогих, але практичних та безпечних матеріалів. Меблі відрізняються функціональністю, легко комбінуються.
  • Підбір наповнення для ванної кімнати повинен здійснюватися з огляду на те, що в цьому приміщенні підвищена вологість. Тому віддавайте перевагу таким матеріалам, як пластик, скло, ламінована МДФ, вологостійка ДСП. Виготовлені з матеріалів такого виду меблі прослужать довго, оскільки крім вологостійкості, мають стійкість до незначних перепадів температур.
  • Для раціонального використання простору обладнайте приміщення не лише конструкціями для підлоги. У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент ящиків, шаф, стелажів, полиць для зберігання різноманітних предметів.
  • Дзеркальні шафки візуально розширюють простір. Використовуйте таку особливість дзеркальних меблів, щоб зробити невелику кімнату просторішою на вигляд.
  • При виборі заповнення необхідно враховувати не тільки розміри та конфігурацію кімнати, але й наявність висновків та комунікацій (крани, сливи, труби). Завдяки кутовим тумбам та елементам іншого виду можна розумно використовувати кожен сантиметр доступного простору.
  • Не поспішайте переплачувати за рекламований товар. IKEA допоможе вам заощадити на придбанні якісних та практичних меблів, які поставляються в розібраному вигляді. Така хитрість вигадана для того, щоб знизити витрати на доставку. А зі складанням меблів, які відрізняються простою конструкцією, впорається навіть домашній майстер, озброївшись докладною інструкцією.
Мебель для ванной

Завдяки величезному асортименту продукції IKEA, представленому на нашому сайті, ви більше не витрачатимете час на вирішення питання: які меблі вибрати для ванної. Проконсультуйтеся з представниками фірми, вони допоможуть правильно підібрати вироби, які не тільки гармонійно впишуться в інтер'єр приміщення, але й прослужать довгі роки..