GESTALTA

Прикраса, натуральна

Артикульний номер: 402.554.62
Ціна:
774 грн
  
Купити
Купити в один клікКупити
в один клік
додати до обраногоТовар в обраному
Додати до порівняння
На складі у Польщі : 92 шт.

Доставка товару в Україну - от 7 до 15-ти робочих днів.

Доставка НоваПошта
Розміри:
Висота: 33 см Висота: 35 см Вага: 0,29 кг Діаметр: 9 см
Потрібне самостійне складання
Кількість упаковок: 1 шт. весом 0.30 кг
Розміри та вага упаковки: переглянути

 

Чим крупніше ваше замовлення — тим дешевша доставка до Вашого міста!


Товари IKEA під замовлення

Home Mall - міжнародний сервіс доставки меблів та предметів інтер'єру, пропонуємо Вам скористатися послугою товарів з ІКЕА на замовлення.

  • Постачання з регіонального складу в Республіці Польща здійснюються з періодичністю 2 рази на тиждень.

  • Термін виконання замовлення становить приблизно від 5 -15 робочих днів.

  • Організуємо доставку до будь-якої точки України і навіть «до дверей».

  • Якщо товару немає в наявності в магазині IKEA - не проблема:

  • У нас можна замовити товар, навіть якщо його немає на офіційному сайті. У таких випадках ми резервуємо товар, відстежуємо надходження та привозимо вам.

  • Якщо на складі товару менше, ніж вам потрібно, частину замовлення, що залишилася, ми довеземо як тільки він з'явиться.

  • Чи не хочете чекати? Допоможемо підібрати схожий товар чи повернемо гроші.

Вартість доставки та пакування посилок розраховується безпосередньо при оформленні вантажу у відділенні згідно з тарифами та умовами транспортної компанії.

Товари доставляються у додатковій упаковці Нової пошти, якщо цього вимагають стандарти відправлення та страхування вантажу, що забезпечить його надійне транспортування, зберігання та захист. Розміщення відправлень виконується в упаковку із запропонованого асортименту компанії «Нова пошта». Кожна посилка страхується на повну вартість. З цього моменту саме транспортна компанія відповідає за цілісність товару, і тому стежить за належним рівнем доставки.

При отриманні посилки у відділенні або під час доставки кур'єром потрібно ретельно оглянути вміст посилки. Переконайтеся, що всі одиниці замовленого товару без пошкоджень та доставлені у повному обсязі.

При огляді вмісту посилки за межами відділення Нової Пошти чи не у присутності кур'єра (за умови замовлення послуги «доставка до дверей») транспортна компанія не несе відповідальності за пошкодження посилки.

Якщо вантаж має дефекти чи пошкодження – необхідно скласти акт-претензію у присутності представника транспортної компанії. У такому разі транспортна компанія відшкодовує вартість пошкодженого товару..


Наша компанія не встановлює тарифи на послуги транспортної компанії та не несе відповідальності за терміни доставки з моменту відвантаження товару до транспортної компанії.
Товари, які доставлялися в Україну під індивідуальне замовлення безоплатному обміну та поверненню не підлягають.
Обмін товару можливий лише у разі заводського браку.



Заощаджуйте на доставці разом з нами!

Всі меблі поставляються у розібраному вигляді, яку згодом необхідно збирати самостійно. Нехай це не лякає Вас, процес збирання настільки простий, що з цим впорається кожен. Більше того, навіть найгабаритніший товар займає мало місця, що полегшує перевезення і, відповідно, вартість транспортування.

ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

Що робити….у мене багато товару, і я хочу доставити ще дешевше…?
Наша компанія стежить за тим, щоб Ви не переплачували за доставку додому, тому при замовленні великих та негабаритних товарів, оптових замовленнях, можлива доставка акредитованим попутним вантажним транспортом за нижчими тарифами, з доставкою до дверей!

Як відбувається доставка Ikea по Україні?
Доставка по Україні здійснюється компанією-перевізником Нова Пошта за рахунок замовника. 

Доставка по Львову
Для мешканців міста Львова ми надаємо послугу доставки товарів додому за попередньою домовленістю!

Оскільки товари доставляються для Вас на замовлення з-за кордону, ми змушені працювати за передоплатою на розрахунковий рахунок або картку Приватбанку (реквізити для оплати будуть направлені Вам на вказану електронну адресу пошти або СМС-повідомленням на вимогу, після оформлення замовлення). Ви можете вибрати спосіб оплати рахунку*, наприклад: за допомогою банківської картки VISA або MasterCard, online-банкінгу, системи Приват24, МОНОБАНК, терміналу або сплатити через касу банку.

* рахунок для оплати дійсний протягом 24 годин.

* у разі часткової передоплати сума доплати може бути перерахована через зростання курсу валют.

Термін доставки товарів в Україну орієнтовно 5 - 15 робочих днів. Доставка по Україні здійснюється за рахунок замовника компанією-перевізником.

Для мешканців міста Львова ми надаємо послугу доставки товарів додому за попередньою домовленістю.

Вартість доставки оплачує одержувач при отриманні товару відповідно до тарифів ТК. Оскільки товари доставляються на замовлення індивідуально для кожного клієнта, то повернення можливе лише у випадках заводського браку.
Залишити відгук

Немає відгуків про товар

GESTALTA
GESTALTA, Прикраса, натуральна,
774 ГРН.
Купити